Evocació dels sentits

by

Evocació dels sentits

Evocació dels sentits, esdeveniment que vam organitzar conjuntament amb AG Planning la tarda del 20 d’octubre. Vàrem convertir la Casa Joan Miret, en un espai on efectivament s’evocaven els sentits.

evocació dels sentits

Vàrem mostrar les últimes creacions de diferents autors i els seus variats sistemes de difusió.  Amb la col·laboració de la Sra. Eva Villar, de CG Agencia, qui ens va parlar i mostrar algunes de les essències que intervenen en l’origen dels perfums i de la importància del perfumista, en el què i el com s’expressa; i la reconeguda enòloga la Sra. Pepa Menchón que ens va mostrar com descobrir els aromes d’ambient en un Gessamí de Gramona – D.O. Penedés, i en Les Sorts Jove del Celler Masroig – D.O. Montsant, en ells hi vàrem poder sentir els aromes subtils de la flor de taronger, la intensa i tropical pinya, la fresca poma i els agosarats fruits vermells entre d’altres.

Tota una experiència sensorial que ens va deixar amb ganes de repetir-la! Gràcies a tots i totes les que ho heu fet possible!

 

 

 

 

També et pot agradar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies