Lampe Berger

Lampe Berger, la mala olor desapareix i perfuma l’ambient

by

Lampe Berger, amb més de 100 anys de història

Lampe BergerLampe Berger és un dels nostres productes més especials i més valorats, la combinació de neteja i perfum d’ambient és genial.

L’Asèpsia als hospitals era una preocupació a finals de 1800, en Maurice
Berger, auxiliar de farmàcia, se li va ocórrer posar-hi solució amb el
sistema de difusió per catàlisis i va registrar-ne la patent. Aquesta tecnologia revolucionaria en els seus inicis, es va aplicar ràpidament a l’ús privat.

A la dècada dels anys 20 el perfum es comença a comercialitzar a gran escala, passant a ser un element imprescindible en el món de la moda, l’empresa de Berger, no va perdre la oportunitat i va aprofitar per entrar el perfum en el món de l’ambient.  Actualment i en continua evolució, ofereix una millora real de l’ambient de interiors amb certificacions de qualitat, que molt pocs productes poden oferir-nos,  als que ens preocupem per la qualitat de l’aire que respirem.

Ens molesta una olor?

Posem en marxa la làmpada i ens neteja l’aire, com per art de màgia la mala olor desapareix…. I el millor, ens deixa l’ambient perfumat amb l’aroma que nosaltres escollim.

Escollirem segons l’espai on estem, cuina, bany, habitació,.. o segons com volem gaudir cada moment; amb energia per treballar, calidesa per relaxar-nos… en fi una meravella. Lampe Berger considera que les fragàncies no han de ser utilitzades per dissimular olors desagradables, però si per afegir un toc de poesia en un ambient purificat mira quanta poesia!

Si en voleu saber més de Lampe Berger seguiu l’enllaç que us portarà a l’article que vàrem publicar al Viu a fons Tarragona.

Us deixem l’enllaç al Cercle de Col·leccionistes , si gaudiu amb els objectes antics i delicats,…hi trobareu autèntiques meravelles. Làmpades fetes amb diferents materials i diferents estils al llarg de la seva història. El cert és que la seva història des de 1898 dóna per moltes i moltes làmpades.

 

 

També et pot agradar

1 Comentari
  1. […] la teva Lampe Berger, en farem el manteniment i respondrem tots els teus […]

Escriu un comentari

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies