Quan una ampolla és molt més que una ampolla

Quan una ampolla és molt més que una ampolla

by

        Quan una ampolla és molt més que una ampollaQuan  una ampolla és molt més que una ampolla

Quan una ampolla és molt més que una ampolla, no va ser per casualitat, buscant productes que ens enamorin per oferir-vos a D’NAS vàrem trobar a Lucia Bruni, i amb Lucirmás la seva ànima. Ens vàrem conèixer, ens va ensenyar com treballava i que aconseguia; ens va enamorar!

Ens va enamorar perquè amb el seu treball artesà “una ampolla és molt més que una ampolla”, dona una segona vida als materials, cadascuna de les seves peces és una peça única i exclusiva.

Us deixem un dels seus vídeos on explica el perquè, amb què i com, molt interessant. Aquest cap de setmana sembla que tindrem pluges… dediqueu-li uns minuts, us ho passareu molt bé. Bon cap de setmana!

Quan una ampolla és molt més que una ampolla

 

Quan una ampolla és molt més que una ampolla!

També et pot agradar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies