L’ànima de la rosa – El plaer d’olorar

by

L'ànima de la rosa

L’ànima de la Rosa

L’ànima de la rosa! En aquestes dates que envolten el dia de Sant Jordi volem compartir la meravellosa obra de John William Waterhouse  “The soul of the Rose” – L’ànima de la rosa

Expliquen que Waterhouse va pintar el quadre inspirant-se en un poema de Alfred Lord Tennyson que el va colpir, aquest poema explica la història d’una dona, i els seus pensaments sobre l’amor perdut;  els experts veuen en el quadre l’expressió de dolor de la dona per aquest amor perdut, i el vers “ i l’ànima de la rosa va entrar en la meva sang

Nosaltres veiem,

el que veiem en molts dels nostres clients quan troben aquella olor que els trasbalsa, que els porta a moments passats, a prop de llocs i/o persones estimades, moments de tendresa, de infantesa, d’estimació, aquella expressió que ens diu Oh… que bé!!!

Aquella olor que els fa sentir per uns moments, per uns instants, plenament feliços.

En el cas del quadre, si bé el poema parlava de l’amor perdut, la cara de la dona ens fa pensar en els bons moments passats amb l’amor perdut, moments plaents que recorda amb l’aroma de la rosa, amb l’ànima de la rosa, és per això que podem veure-hi la subtil sensualitat que desprèn.

Fos quin fos el motiu que va portar a Waterhouse a pintar aquest quadre, va saber expressar sobre el llenç l’expressió plaent i emocional que produeix olorar! nassejar! i en especial olorar, nassejar una ROSA; la recordeu?

Potser si tanqueu els ulls… potser si aquest diumenge sortiu al carrer i oloreu ben intensament,…. potser…

i si no ho aconseguiu… veniu a D’NAS, tenim diferents olors de roses subtils, intenses, dolces, fresques que us aproparan a aquests moments tant especials de primavera.

Us desitgem una molt feliç Diada de Sant Jordi, gaudiu dels llibres, de les roses i de la seva olor!

 

 

 

També et pot agradar

1 Comentari
  1. […] nosaltres. Amb un llibre, un paisatge, els capvespres, la càmera,… i sobretot moments per olorar i buscar coses noves per […]

Escriu un comentari

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies